Divendres 03 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-10-2019

L'Escola de M˙sica de Balaguer ingressa la documentaciˇ hist˛rica del centre a l'Arxiu de la Noguera.

L'Escola de Música de Balaguer ha ingressat la documentació històrica del centre a l'Arxiu de la Noguera.
 
Segons la directora de l'Arxiu de la Noguera, Maite Pedrol, ara per ara la documentació que l'escola ha portat a l'arxiu no és accessible perquè es tracta de documents amb dades personals de molts alumnes però sí que en un futur es preveu que es pugui consultar.
 
Àudio....
 
La mateixa Maite Pedrol parla de la importància que aquest tipus d'equipaments i altres facin aquests ingressos de documentació a l'arxiu perquè aquesta es pugui conservar. Segons Pedrol, si es perdés es perdria la memòria d'aquests equipaments i de les seves funcions.
 
Àudio....
 
En la mateixa línia s'ha pronunciat la directora de l'escola de Música, Rosa Mari Masip, que considera que els certificats dels alumnes, que sí que podran ser consultats per ells mateixos en cas que ho necessitin, estaran millor custodiats a l'arxiu que no pas al propi centre.
 
Àudio....
 
L'Escola Municipal de Música de Balaguer va ser creada l'any 1979 i, després d'estar ubicada en diferents immobles del centre històric, l'any 1998 es va inaugurar el nou equipament a l'Edifici Cultural del carrer Miracle (antiga Escola Pia), amb unes instal•lacions modèliques per al bon funcionament i aprenentatge dels seus alumnes. Un equipament modern que compta amb grans aules de música per a l'assaig d'orquestra i conjunt coral, i deu aules mono instrumentals, ideals per a un ensenyament i seguiment individualitzats de cada alumne de l'Escola.
 
L'Escola compta amb professors que imparteixen classes de llenguatge musical, cant, piano, guitarra, guitarra elèctrica, flauta, violí, viola, violoncel, clarinet, trompeta, trombó, acordió i percussió...
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt