Divendres 03 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-10-2019

L'Escola de Música de Balaguer ha ofert avui un repertori de cançons populars a la residència Santa Maria. La iniciativa forma part del projecte per apropar la música popular a les residències i casals de la gent gran

L'Escola Municipal de Música de Balaguer ha continuat avui el seu projecte per apropar la música popular a les residències geriàtriques i casals de la gent gran de Balaguer. La iniciativa va començar el passat 3 d'octubre a la residència Sant Domènec, el dia 10 es va fer a la residència Comtes d'Urgell, avui s'ha fet a la residència Santa Maria i el proper dijous es farà al casal de la gent gran del carrer Urgell.
 
La iniciativa s'anirà repetint cada mes fins a finals de maig. Així ho ha explicat avui a  Ràdio Balaguer la directora de l'Escola de Música, Rosa Mari Masip, que també parla de com va néixer la iniciativa i de la importància que té la música en la memòria de la gent gran.
 
Àudio....
 
D’altra banda,  també aquest curs l'Escola Municipal de Música impulsa una altra proposta, en aquest cas per treballar conjuntament amb les escoles de la ciutat en un sol projecte musical.
 
Primer es triarà el repertori i es faran sessions de treball amb els professors/es de música de les escoles amb la finalitat que després ho puguin transmetre al seu alumnat.
 
Després del treball del repertori a cada escola es farà un concert final obert al públic coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Música el 21 de juny a la Plaça Mercadal.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt