Divendres 03 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-10-2019

La 28a edició de Firauto, la fira del vehicle d'ocasió ha tancat portes amb bones sensacions de vendes tot i la pluja d'aquest diumenge. Durant el cap de setmana s’han exposat més de 200 vehicles

Aquest diumenge al vespre ha tancat la 28a edició de Firauto la Fira del vehicle de segona mà i complements. En aquesta edició han participat un  total de 22 expositors que han ofert al visitant al certament més de 200 vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques, per sota dels 6.000 euros al 'Mercat de la Ganga', fins a les més sofisticades, per a públics més exigents.  
 
Tot i la pluja d’aquest diumenge que ha fet baixat la assistència de públic, des de l’organització s'ha avançat, a falta de saber les xifres finals de vendes, que la valoració dels expositors es satisfactòria i que s’han tancat nombroses operacions. També s’ha de tenir en compte segons l’organització, que el possible comprador ha vingut a la fira, indistintament del temps o nombre de visitants, i que algunes operacions es tanquen dies posteriors a la fira. 
 
Dins de Firauto, també hi han estat presents representats d'altres sectors com són els remolcs i la maquinària industrial, els complements per als automòbils, l’àudio i també la retolació de vehicles, fet que fa que l'impacte econòmic no només sigui el del vehicle.. 
 
En aquesta edició de s’ha instal•lat al darrera del pavelló un circuit inflable amb vehicles elèctrics adreçats a nens i nenes d’edats compreses entre 6 i 13 anys. 
També, com ja és tradicional i gràcies a la col•laboració del Club Slot Balaguer, s’ha pogut gaudir d'un circuit gegant d ’slot per a que tots els nens i nenes que ho desitgin puguin jugar-hi.
 
En un altre ordre de coses, l’organització de la Fira ha continuat apostant pels continguts didàctics davant la necessitat d’advertir la població dels perills de conduir sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies. És per això, que enguany s'ha pogut veure l’exposició “Entre nosaltres”, una mostra universal de prevenció comunitària i de reducció de riscos del consum de drogues, dirigida als joves però també a la població adulta.
 
La inauguració de Firauto, aquest passat dissabte al matí, va anar a càrrec del Diputat i Vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert.
 
L'acte de clausura ha estat presidit per la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Balaguer, Ester Guarné, a qui han acompanyat la regidora de Fires, Mari Pau Ortiga, la cap de l'àrea de Promoció de l'Impic, Antonieta Martínez, i altres autoritats locals i comarcals.

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt