Dilluns 01 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

21-10-2019

El paer de Cultura i Comunicaciˇ de Balaguer ha assistit en representaciˇ de la ciutat a l'acte central Apropa Cultura al Teatre Lliure de Barcelona. Precisament el Teatre de Balaguer acollirÓ el dimecres 23 una sessiˇ Apropa Cultura.

El paer de Cultura i Comunicació de Balaguer ha assistit en representació de la ciutat a l'acte central Apropa Cultura al Teatre Lliure de Barcelona, per tal de seguir establint ponts entre els equipaments culturals i les entitats socials.
 
L’Ajuntament de Balaguer va signar l'any 2018 un acord de col•laboració amb Apropa Cultura pel qual es pretén fer més accessible diversos actes culturals i, més concretament, el Teatre Municipal de Balaguer, a totes les entitats de la ciutat de Balaguer del sector social. 
 
En aquest sentit, el passat 6 de març es va dur a terme per segon any consecutiu un taller de musico teràpia al Teatre Municipal. Els participants van visitar l'equipament amb els seus educadors, i es va fer una petita trobada damunt de l'escenari del TEATRE amb un o dos músics, va assistir a una part de l’assaig d'un format reduït de l’orquestra i, per finalitzar, van fer un taller musical per tocar i sentir-se part d’una orquestra. 
 
El proper dimecres 23 d'octubre tindrà lloc una nova d'aquestes sessions també al Teatre Municipal, de la ma de l'orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. 
 
El projecte Apropa Cultura va néixer l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura, obrint les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya perquè aquests col•lectius tinguin accés a la seva programació habitual. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt