Dimarts 11 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-10-2019

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, confia que a principis d'any es pugui encarregar la redacció del projecte definitiu de tramviarització de la línia del tren de la Pobla de Segur al seu pas per la ciutat.

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, confia que a principis d'any es pugui encarregar la redacció del projecte definitiu de tramviarització de la línia del tren de la Pobla de Segur.
 
Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer el mateix paer en cap després que el passat dilluns, en la reunió de la Comissió de Seguiment del servei Lleida-La Pobla-Esterri d'Àneu celebrada a Barcelona, es posés de manifest per part de tots els agents implicats la voluntat de desencallar, finalment, aquest tema.
 
El primer pas abans de la redacció del projecte definitiu serà la creació d'una comissió tècnica que treballarà per solucionar l'afectació entre la part urbanística i la part patrimonial del projecte. 
 
Àudio....
 
El paer en cap confia que si el projecte es pot encarregar a principis d'any estigui enllestit a finals del 2020.
 
Àudio.....
 
En aquest sentit, Jordi Ignasi Vidal recorda que les modificacions proposades pel seu equip govern la passada legislatura ja van ser aprovades per la Generalitat. Eren unes demandes, recordem, que proposaven més "permeabilitat" en el projecte que busca la integració urbanística de les vies del tren; més passos cap a la trama urbana de l’altre costat de la via del tren, on ja hi ha molts serveis com col·legis, la piscina o la zona esportiva, a banda de l’àrea d’Inpacsa, i situar l’andana més cap al sud. 
 
Àudio
 
La primera reunió de la comissió tècnica, formada per Ferrocarrils, Territori i Sostenibilitat, Urbanisme i l'Ajuntament de Balaguer, tindrà lloc ja el proper mes de novembre.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt