Divendres 28 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-11-2019

El Centre d'Intrepretació de l'Or del Segre de Balaguer, inici aquest dissabte del Bus a Cegues de la Setmana del Turisme Industrial amb la 'Ruta de la Llum'.

Es tracta d'un recorregut sorpresa amb activitats per diverses localitats i una de les rutes surt novament des de Balaguer, l’anomenada 'Ruta de la llum de Catalunya'. Els participants han pogut fer al Centre d’Interpretació de l'Or del Segre un taller de recerca d'Or. 
 
Del 2 al 10 de novembre se celebra la 4a edició de la Setmana del Turisme Industrial amb el lema “Descobreix com es fan les coses”. L’activitat estrella d’aquesta setmana és el Bus a Cegues que té lloc el dissabte 2 de novembre. Es tracta d'un recorregut sorpresa d’un dia sencer amb activitats per diverses localitats i equipaments catalans.
 
Aquest any s’ ofereixen un total de 9 rutes diferents una de les quals sortirà  des de Balaguer, concretament l'anomenada "Ruta de la Llum de Catalunya".
 
Balaguer està adherida com a municipi a la Xarxa de Turisme Industrial des de principis des d’aquest any 2019 amb el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre, de moment,  com a equipament visitable i amb activitats durant tot l’any i per a tota la família. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt