Divendres 28 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-11-2019

El CEI acull la segona sessió de la jornada d'intercanvi d'experiències del projecte Singulars. La trobada ha servit per a presentar la 'Jornada de convivència i de coneixença entre joves de diferents col·lectius'

Aquest matí s’ha realitzat a les instal•lacions del CEI la segona sessió de la jornada d’intercanvi d’experiències del projecte Singulars 2018. Aquesta trobada ha servit per a presentar la “Jornada de convivència i de coneixença entre joves de diferents col•lectius” organitzada pel CEI, una iniciativa que té com a objectiu la interacció i integració de diversos joves mitjançant una activitat comuna, fomentant valors que els ajudaran tan en la seva vida social com laboral.
 
Després de la presentació d’aquesta jornada, els assistents han pogut intercanviar les seves pròpies experiències a l’hora de tractar amb casos especialment conflictius dins dels seus projectes. D’aquesta manera, tots els assistents a la trobada han sigut capaços d’aprendre noves formes d’afrontar problemes recurrents en els seus projectes, i també com podrien haver superat aquells obstacles amb què es van trobar en un passat i no van poder resoldre, i d’aquesta forma, poder superar-los en cas que es tornin a repetir.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt