Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

09-11-2019

El grup balaguerí Rehenes ha presentat aquest divendres en directe en el marc de la Festa Major de Balaguer el seu nou disc 'Arañazos bajo la piel' amb un nou so i molta energia dalt de l'escenari

El concert d’aquest divendres ha estat un primer tast, en un format més reduït respecte al que es reflexa al disc, al ser un concert de poc menys de 50 minuts ( compartint escenari amb Doctor Prats ) i sense la gran majoria de les col•laboracions del disc. Tot i això no descarten pròximament fer un nou concert a Balaguer que podria ser retrospectiu del grup i ple de col-laboracions.
 
Després d'una llarga aturada, ara fa un parell d'anys Rehenes va tornar a posar-se a treballar per preparar un nou disc “Arañazos bajo la piel “produït per Txabi Ábrego que també ha col•laborat en el disc i masteritzat a CatMastering per Juanjo Muñoz guitarrista dels Gossos. Un àlbum que s'ha enllestit en els darrers mesos i que s'ha publicat aquest mes d'octubre.
 
Antoni Guillem, veu i guitarra de Los Rehenes parla del llarg procés de creació d'aquest nou disc de gairebé dos anys del que destaca un canvi de qualitat amb noves col•laboracions i un nou so.
 
El disc “Arañazos bajo la piel “ inclou 11 cançons i s'ha publicat en format CD encara que segons la demanda i rebuda del disc aquest es podria també publicar en vinil. El seu nou disc inclou per primera vegada una cançó en Català, 'No surt el sol a tot arreu''. El cantant de Rehenes ens explica que va sorgir de forma natural incorporar noves cançons en català i que ens els propers disc s’incorporaran més cançons en català. 
 
La portada del disc és una altre dels trets distintius del nous disc i que il•lustra aquest ''Arañazos bajo la piel'' , una creació de Lucia Calatayud protagonitzada per la ballarina Giuliana Mele. La resta de fotografies son de Oriol Cárceles.
 
La presentació oficial del disc es farà al mes de gener al Café del Teatre de Lleida. Previament han ofert alguns concerts acústics amb algunes de les cançons, al Music i Tapes de Balaguer al mes d’agost i properament a banda del de Festa Major, tenen previst oferir concerts a petits locals de Balaguer i Lleida.
 
El disc es pot adquirir al Fleming, l'Argonauta, La Sal i Solvert i a Lleida a Casa Guarro i Grans records. També s’ha avançat per les xarxes la cançó 'Equilibristas'.
 
Rehenes és una banda de Rock&Roll formada a Balaguer l'any 1989. 
 
D'aquella primera època destaca la publicació de la primera maqueta ''Ella sabe esperar'' l'any 1990. Al 1991 publiquen una segona titulada 'La suerte es esquiva' amb sis cançons. D'aquesta maqueta es publicaria en vinil el single  "La suerte es esquiva" i '' Fin de semana''.  Posteriorment enregistren un nou casette recopilatori afegint algunes cançons en directe.
 
Finalment una tercera i última maqueta, 'Deseo y pasión', amb les cançons 'Para siempre', 'Miénteme', 'Cuando sonríes', 'La distancia', 'Volver a empezar', 'Momentos', 'Cielo gris', 'Nada' i 'Juguetes rotos'. Rehenes també va participar i guanyar la 4a edició del concurs "Ciutat de Lleida".
 
El grup es dissol l’any 1994 i no serà fins al 2011 que el grup es reuneix amb la seva formació gairebé original. D'aquesta volta als escenaris, sorgeix 'Abismos desordenados', un disc que apareix el 2013. Ara amb la publicació de 'Arañazos bajo la piel' Rehenes torna ha estar em plena forma.
 
Salut i Rock,
 
 
 
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt