Dilluns 13 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

09-11-2019

Aquest migdia després de la missa solemne del matí, s’ha fet el ball de l’Harpia i posterior ballada de gegants i capgrossos a la plaça del Mercadal, acompanyats per la Cobla 11 de Setembre que ha amenitzat una Ballada de Sardanes

Aquest matí de dissabte dia 9 de novembre, celebrant el dia del patró de Balaguer, han continuat els actes de Festa Major, les Festes del Sant Crist de Balaguer que han començat amb la sortida a les 10 del matí des de l’ Ajuntament de la Corporació Municipal cap al Santuari del Sant Crist per assistir a la Missa Solemne, acompanyats pels Macers, Gegants i Capgrossos. L’eucaristia ha estat presidida per Joan Enric Vives, arquebisbe – bisbe diocesà.
 
En acabar la missa, els actes han continuat amb una trobada de les autoritats, els Gegants de Balaguer i un nombrós públic assistent a la plaça de Sant  Salvador des don s'ha iniciat un recorregut fins a la plaça del mercadal, acompanyats per la cobla onze de setembre.
 
En arribar a la plaça,  el ball dels gegants ha donat pas al posterior ball de l’harpia. En acabar a la 1 s'ha fet un vermut popular de festa major a la plaça del mercadal i una Ballada de sardanes amb La Cobra 11 de Setembre, amb un repertori molt variat que ha inclòs fina i tot una versió dels Beatles. 
 
Després de la Ballada de Sardanes Swing de Festa Major amb el grup Pixie Dixie  a la mateixa plaça del mercadal i amb la col•laboració de l’associació Swing Noguera 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt