Dijous 16 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-11-2019

Aquest dimecres es presentaran a la Sala d'actes de la Paeria de Balaguer els 6 projectes dins de la partida del pressupost participatiu. Les diferents propostes es podran votar del 14 al 21 de novembre.

Els balaguerins podran votar entre sis propostes en els primers pressupostos participatius de l'ajuntament de Balaguer. Podran, així, decidir en què s’inverteix una part del pressupost municipal, que es porta a debat en un ple extraordinari aquest proper dijous.
 
Segons el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, es tracta de projectes no prioritaris, és a dir, que la seva execució no és urgent. Això és així, segons ha reiterat avui el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, perquè és el primer pressupost participatiu que es fa a l'ajuntament i encara estan en procés d'aprenentatge.
 
Àudio....
 
Els projectes que s'inclouran en el pressupost participatiu són molt diversos i de diferents àmbits, urbanístic, esportiu, medi ambient i altres. Les sis propostes que es portaran a votació són: la revegetació de l’Avinguda Països Catalans amb un pressupost de 39 mil euros; l’adequació de la vorera del pavelló Molí de l’Esquerrà amb 59 mil euros; el projecte d’adequació i millora del parc infantil annex del col•legi Mont-roig amb vora 72 mil euros; la substitució de les cistelles de bàsquet del pavelló 1r d’octubre amb 44 mil euros; la retirada de la pantalla visual i instal•lació de zones d’ombra a les piscines del Secà amb 10 mil euros i la senyalització urbana amb 30,5 mil euros.
 
Per tal d’explicar el funcionament del procés de votació, aquest dimecres 13 de novembre, es farà la presentació i sessió informativa dels objectius i fases del procés, així com les propostes que es presenten per aquest any. 
 
Àudio....
 
La presentació es farà a les 20 h a la sala d'actes de l'ajuntament.
 
La votació popular es farà del 14 al 21 de novembre i tots els empadronats a Balaguer, majors de 16 anys podran escollir fins a 3 propostes, segons comenta el mateix paer en cap.
 
Àudio....
 
Els resultats es faran públics el dia 25 de novembre.
 
Es podrà votar o bé presencialment amb una butlleta física a través d’urnes i la presentació d’un document d’identitat a Lapallavacara de dilluns a divendres de 8 a 15 i de 17 a 19 hores i en línea: amb una butlleta en línea a través de l’APP BÚSTIA CIUTADANA o a través de la web femlanostra.balaguer.cat . Caldrà incorporar el numero del document d’identitat i la data de naixement.
 
El pressupost participatiu compta amb una partida de 150.000 euros.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt