Dimarts 07 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-11-2019

El balaguerí Mario Acuña presenta aquest dijous a la sala d'actes de l'ajuntament de la capital de la Noguera el seu llibre 'Ovnis. Diccionario ufológico'

Es tracta d'un laboriós manual amb definicions, acrònims, terminologia utilitzada por ufòlegs i els personatges de més rellevància que han contribuït a  la divulgació d'aquesta temàtica. Així ho explica el propi autor, que destaca que la idea de fer aquest llibre es remunta uns anys enrere després d'organitzar el «Primer Congrés d'Ufologia y Paraciències a La Noguera» l'any 1994  després també que les seves inquietuds pels fenòmens anòmals el van portar a iniciar una sèrie de programes, alguns aquí a Ràdio Balaguer, de contingut ufològic i de fenomenologia paranormal.
 
Àudio...
 
El llibre, segons ens ha explicat el mateix Mario Acuña, està dirigit als apassionats en aquest tema i ve acompanyat per un qüestionari Ovni realizat per l'investigador José Antonio Caravaca, entre altres sorpreses.  
 
Àudio....
 
La portada del llibre, d'altra banda, compta també amb un text de l'escriptor Javier Sierra, premi Planeta. Sierra elogia la feina feta per Mario Acuña, per posar ordre en un tema com aquest, una tasca, diu, mai fàcil. El llibre, diu Sierra, té el mèrit de sistematitzar un assumpte que, en si mateix, sembla voler escapar a tota classificació. El seu mèrit, doncs, és, diu l'escriptor, immens.
 
Respecte al fenomen OVNI, Acuña assegura que aquest és un fenomen que s'està investigant des dels anys 40. Afirma que és una cosa sèria i real.
 
Àudio.....
 
"Ovnis. Diccionario ufológico", editat per l'editorial Guante Blanco, es pot adquirir ja a les llibreries i també per Internet i, a banda de la presentació de Balaguer, també es prevuen presentacions a altres indrets de l'Estat com Barcelona, València, Madrid i Andalusia.
 
La presentació aquí a Balaguer es farà aquest dijous, a les 20h, a la sala d'actes de l'ajuntament i comptarà amb la presència del propi autor a qui acompanyaran el director del Diari Segre,  Juan Cal, i l'escriptor Pere esteve.
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt