Dimarts 07 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-11-2019

Apareixen noves goteres a la piscina coberta de Balaguer tot i substituciˇ del 80 % de la coberta el passat mes de setembre. Des de l'Órea d'Esports s'ha reclamat a l'empresa encarregada de fer els treballs que revisi la instalĚlaciˇ

L'àrea d'Esports de l'ajuntament de Balaguer ha reclamat a l’empresa encarregada de fer els treballs de substitució de les plaques de policarbonat del sostre retràctil de la piscina coberta que revisi la instal•lació després de detectar-se noves goteres. 
 
Recordem que l'intens ús de la coberta telescòpica durant la temporada d’hivern, la manca de manteniment específic així com l'antiguitat del complexe, que es remunta a l'octubre de l'any 2000, va obligar el passat mes de setembre a substituir més del 80% de les plaques de la coberta. Amb aquest acció es volia posar fi a les goteres que s’acumulaven en l’interior i la pèrdua energètica que patia la instal•lació. A més, part de les plaques s'havien vist afectades per la pedregada de l'any passat. Les obres van suposar una despesa d’uns 49.000 euros en diferents actuacions, gran part dels quals els va cobrir la companyia asseguradora.
 
Segons el tècnic d'Esports de l'ajuntament de Balaguer, Albert Marvà, després de l’entrada en funcionament com a  piscina coberta per la temporada d’hivern i, tot i haver substituït el 80 % del sostre de la coberta, les goteres es continuen produint en situacions de pluja intensa, motiu pel que s'ha requerit a l'empresa que va fer els treballs a prendre mesures correctores.
 
Àudio
 
D’altra banda, Marvà també ha parlat d'una incidència en el sistema de cloració de l’aigua. Una averia en una de les membranes del sistema va fer que s’incrementessin els nivells de clor a l’aigua, cosa que va provocar que molts dels usuaris patissin algunes molèsties com irritació als ulls i tos. Marvà ha apuntat que el problema ha quedat solucionat. Així mateix, ha afegit que es porten controls habituals de la qualitat de l’aigua.
 
Àudio
 
La piscina compta amb 400 usuaris diaris i la temporada passada es va tancar amb uns 1.600 inscrits d’arreu de la comarca i unes 5.000 inscripcions en les diferents activitats que s'ofereixen.
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt