Dijous 09 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

21-11-2019

L'ajuntament de Balaguer estÓ duent a terme aquest dijous l'asfaltatge d'alguns camins i carrers molt deteriorats a la zona del secÓ. S'estan asfaltant part del CamÝ de la Vinya dels Frares i del CamÝ del firal al Parc del Reial.

L'ajuntament de Balaguer està duent a terme aquest dijous l'asfaltatge d'alguns camins i carrers molt deteriorats a la zona del secà.
 
Una de les actuacions s'està fent al Camí de la Vinya dels Frares, que es trobava força deteriorat pel pas de camions que usaven aquesta via habitualment per accedir a l'escorxador, abans de la posada en marxa de la variant nord de Balaguer. 
 
També s'ha tornat a asfaltar l'accés al Camí del Parc del Reial des del barri del Firal, que es trobava plena de clots. 
 
Les obres han consistit en l'estesa d'una capa de 5cm de quitrà, després d'haver regularitzat la superfície existent i preparat els marges dels trams a reparar. 
 
Finalment s'han fet arranjaments puntuals en un tram del Carrer Torrelameu, ubicat darrera de l'antiga fàbrica Styl Mode, i que es trobava ple de sotracs. 
 
En total, s'han cobert 560 m2 al Camí del Parc del Reial i 525 m2 al Camí de la Vinya dels Frares. Les tasques han comptat amb un pressupost de 17.000 euros, iva inclòs. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt