Dimecres 26 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

21-11-2019

L'Escola Vedruna Balaguer, com cada any, du a terme un seguit de campanyes per reforçar valors com la solidaritat, la dignitat, l'esforç, la generositat o la justícia, tan fonamentals en la formació integral de la personal

La primera d’elles es va celebrar els prop passats dies 23 i  24 d’octubre, coincidint amb la celebració del festival del DOMUND. Enguany el festival era ambientat en una trobada d’antics alumnes de l’escola en un restaurant, on rememoraren tot de records i vivències en un sopar, que, els organitzadors havien titulat El sopar dels nostres somnis.
 
Els diners recaptats, 6.937 euros, han anat destinats a tres projectes que es duen a terme a les ciutats de Sullana i Celendín del Perú. Concretament, aquests projectes són els següents: Aprenem jugant,  La música i la dansa, un camí de prevenció i Millora de l’habitatge rural. La finalitat del primer és la inclusió social infantil a través del joc. 
 
En el segon es pretén evitar conductes de risc, com la venda i consum de drogues als adolescents, el vandalisme...  Finalment, el tercer va adreçat a millorar la qualitat de vida de 15 famílies.
 
Per altra part, s’han lliurat al bisbat d’Urgell la quantitat de 730,33 euros, provinents de la postulació, per a les missions que l’Església s’encarrega de portar a la pràctica en aquells indrets o àmbits  on la seva labor i ajuda són necessaris.
 
Des d’aquestes línies el centre vol reiterar l’agraïment per l’esforç que fan les famílies a destinar uns diners per a causes solidàries i altruistes.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt