Dimarts 11 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

21-11-2019

El regidor de Junts per Balaguer al consistori balaguerí, Guifré Ricart, acusa l'equip de govern de dur a terme el procés del pressupost participatiu a correcuita i de no ser capaç d'informar i motivar la ciutadania perquè participi en la consulta

El regidor de Junts per Balaguer al consistori balaguerí, Guifré Ricart, ha acusat l'equip de govern de dur a terme el procés del pressupost participatiu a correcuita i de no ser capaç d'informar i motivar la ciutadania perquè participi en la consulta. En aquest sentit, Ricart qualifica de pobra la xifra de 610 persones que fins aquest matí havien participat en les votacions i ha reiterat també que els projectes que es poden votar no són el suficientment atractius perquè la gent se'ls faci seus.
 
Són declaracions de Ricart aquest matí al programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.
 
Àudio…..
 
Pel que fa a les ordenances fiscals de l'any que, que contemplen una puja del 
2,5 % de l'IBI i del 10 % de les escombraries, Ricart ha criticat aquests increments assegurant que si la situació econòmica de l'ajuntament és bona no cal ofegar els ciutadans amb increments d'impostos sinó que el que s'hauria de fer una bona gestió dels recursos de l'ajuntament.
 
Àudio…..
 
El regidor de Junts per Balaguer també ha acusat l'equip de govern d'ERC de buscar la solució fàcil a l'apujar la taxa de les escombraries un 10 %. Segons Ricart, no s'ha fet cap campanya per conscienciar la ciutadania i intentar rebaixar les tones de rebuig que es porten a l'abocador i reduir així els costos de la gestió de residus.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt