Dimarts 11 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

21-11-2019

Aquest dijous al matí s'ha reunit novament el Col·lectiu Llibertat de Balaguer, en una trobada en que s'han sumat a la proposta d'Omnium Cultural per anar a autoinculpar-se al jutjat.

Aquest matí, com cada dijous, s'ha reunit el Col•lectiu Llibertat de Balaguer, en una trobada que ha començat, com sempre, a les 11 del matí a la Plaça del Mercadal. 
 
Durant la trobada s'han cantat cançons reivindicatives i s'ha cridat per la llibertat del presos i els exiliats. 
 
Seguidament s'ha emprès la marxa sorollosa, que avui ha estat curta, recorrent el carrer d'Avall i la Plaça Sant Jaume, per pujar pel Carrer de l'Escala fins a les portes dels jutjats de Balaguer. 
 
Un cop allà, els membres del col•lectiu s'han trobat amb altres assistents que tot responent a la crida feta per Òmnium Cultural Lleida, havien acordat concentrar-se als jutjats de Balaguer per iniciar els tràmits d'autoinculpació, entre ells alguns representants de la vida política de la ciutat i també de la societat. 
 
Un cop als jutjats, tot i portar el document necessari preparat de casa, s'han trobat amb la negativa per part dels funcionaris d'acceptar més de 25 autoinculpacions, ja que el Tribunal Superior de Justícia ho va establir així per a tots els jutjats de Catalunya, exceptuant els de Barcelona. 
 
Així doncs, molts dels presents s'han quedat sense poder fer efectiu el tràmit. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt