Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

21-11-2019

La Sala d'actes de la Paeria de Balaguer ha acollit aquest dijous la presentación del llibre 'Ovnis. Diccionario ufológico', del balaguerí Mario Acuña, un laboriós manual amb definicions, acrònims, terminologia utilitzada por ufòlegs.

El  balaguerí Mario Acuña ha presentat aquest dijous a la sala d'actes de l'ajuntament de la capital de la Noguera el seu llibre 'Ovnis. Diccionario ufológico'
 
Es tracta d'un laboriós manual amb definicions, acrònims, terminologia utilitzada por ufòlegs i els personatges de més rellevància que han contribuït a  la divulgació d'aquesta temàtica. El llibre està dirigit als apassionats en aquest tema i ve acompanyat per un qüestionari Ovni realizat per l'investigador José Antonio Caravaca, entre altres sorpreses.  
 
La portada del llibre, d'altra banda, compta també amb un text de l'escriptor Javier Sierra, premi Planeta. Sierra elogia la feina feta per Mario Acuña, per posar ordre en un tema com aquest, una tasca, diu, mai fàcil. El llibre, diu Sierra, té el mèrit de sistematitzar un assumpte que, en si mateix, sembla voler escapar a tota classificació. El seu mèrit, doncs, és, diu, immens.
 
"Ovnis. Diccionario ufológico" editat per l'editorial Guante Blanco es pot adquirir ja a les llibreries i també per Internet i, a banda de la presentació de Balaguer, també es preveuen presentacions a altres indrets de l'estat com Barcelona, València, Madrid i Andalusia. 
 
La presentació aquí a Balaguer s'ha fet aquest dijous, a les 20h, a la sala d'actes de l'ajuntament i ha comptat amb la presència a la taula del propi autor, el Paer de Cultura, Arnau Torrente, el director del Diari Segre,  Juan Cal i l'escriptor també balaguerí Pere Esteve. 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt