Divendres 05 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-12-2019

Aquest dimarts l'empresa N-ICE ha començat el muntatge de la pista i del sistema per fabricar gel. La instal·lació es preveu que entri en funcionament, si les condicions meteorològiques ho permeten, durant aquest pont

Aquest dimarts, l'empresa N-ICE encarregada de la pista de gel ha començat el muntatge del sistema de refrigeració que ha de permetre la fabricació de gel de la pista que s’ubicarà per segon any consecutiu a la plaça del Mercadal de Balaguer. La instal•lació es preveu que entri en funcionament, si les condicions meteorològiques ho permeten, durant el pont de la Puríssima. Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal.
 
Àudio.....
 
La posada en marxa de la pista coincidirà amb la Fira de Santa Llúcia que se celebra el proper dissabte.
 
La setmana passada la Paeria de Balaguer va fer els primers preparatius per tornar a instal•lar la pista. Concretament, es va dur a terme la instal•lació de la part elèctrica i els operaris municipals van muntar la tarima de fusta sobre la qual s'ha de situar la pista de gel.
 
La pista, de més de 300 metres quadrats, estarà oberta de dilluns a divendres de 17 a 21h i els dissabtes, diumenges, festius i els dies de vacances escolars, als matins d'11 a 14 i de 16 a 21h.
 
El preu per 30 minuts de patinatge, amb els patins inclosos serà de 6 euros. Els menors de 5 anys hauran d'accedir a la pista acompanyats d'un adult. Aquests acompanyants hauran de pagar 3 euros per al lloguer de grampons. A més, cal dur guants per accedir a la pista, i en el cas de no portar-ne, s'ofereix també un servei de lloguer al preu de 2 euros. 
 
Durant els dies de funcionament de la pista, els diferents comerços de Balaguer oferiran descomptes per a la pista, en efectuar les compres. 
 
La pista estarà en funcionament fins al dia 12 de gener.  
 
L'any passat van gaudir de la pista de gel de Balaguer més de 8.500 persones i es van assolir els objectius que s'havien marcat des de l'equip de govern, oferir un espai lúdic i ser un pol d'atracció per a moltíssima gent.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt