Dilluns 10 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-12-2019

El grup municipal de Junts per Balaguer confia que l'equip de govern inclogui als pressupostos de l'any que ve els 900.000 euros de quotes urbanístiques que el consistori té pendents de cobrament. Hi ha unes al·legacions pendents de contestar des del 2016

El regidor de Junts per Balaguer a l'ajuntament de Balaguer, Guifré Ricart, confia que l'equip de govern inclogui en els pressupostos de l'any que ve els 900.000 euros de quotes urbanístiques que el consistori té pendents de cobrament. Segons ha recordat Guifré Ricart avui en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer hi ha unes al•legacions pendents de contestar des de l'any 2016.
 
 
Àudio.....
 
Guifré Ricart, d'altra banda, ha criticat que s'hagin fet obres a la piscina coberta sense comptar amb un projecte per part de l'oficina tècnica de l'ajuntament. Ha dit que és un error i també ha apuntat, en relació a aquest tipus d'equipaments, que la Generalitat està buscant una població per ubicar-hi una piscina olímpica coberta de 50 metres i que Balaguer no pot perdre aquesta oportunitat.
 
Àudio....
 
Ricart també s'ha pronunciat avui sobre el pressupost participatiu del qual ha dit que no ha funcionat i que les propostes que l'equip de govern va portar a votació eren projectes de manteniment. També ha qualificat de baixa la xifra dels 733 votants que hi va haver.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt