Dilluns 10 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-12-2019

Des de l'Assemblea Verda de l’escola Mont-roig el passat dilluns, dia 2 de desembre, es va organitzar una xerrada per informar l’alumnat sobre les normes d’ús dels patinets.

A l’escola Mont-roig, que ja fa uns anys va rebre el distintiu d’escola Verda i per a la Sostenibilitat, es fan accions diverses per promoure la conscienciació medi ambiental i la promoció d’actituds de respecte i civisme. En aquest marc s’incentiva el desplaçament de l’alumnat amb mitjans de transport no contaminants, sobretot bicicletes i patinets.
 
Una de les primeres mesures va ser habilitar un aparcament per aquests vehicles. Aquesta actuació va formar part del projecte “Ideem el nostre pati” realitzat amb tota la comunitat educativa i que va transformar aquest espai i els seus usos. Enguany, fent un pas més, s’ha optat per organitzar una xerrada que informi de les normes d’ús dels patinets.
 
La xerrada que va comptar amb l’assistència de l’alumnat de l’Assemblea Verda també va ser oberta a altres alumnes usuaris d’aquest mitjà de transport i va anar a càrrec del Cap de la Guàrdia Urbana local, el Sr. Josep Maria Camarasa Ricart. Aproximadament hi van assistir una cinquantena d’alumnes.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt