Dilluns 10 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-12-2019

AFANOC LLEIDA amplia la seva xarxa de botigues solidàries amb 10 a tota la província i crea una postal personalitzada per Nadal. A partir d'ara, també es trobarà una selecció del marxandatge a la Boutique Infantil de Balaguer

AFANOC LLEIDA, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, s’ha proposat fer d’aquest Nadal un Nadal més solidari amb els infants i adolescents amb càncer i per això ha posat en marxa dues iniciatives. 
 
D’una banda, l’entitat ha ampliat la seva xarxa de botigues solidàries permanents i ja compta amb una desena d’establiments a tota la província amb productes del seu marxandatge per vendre de forma habitual. Fins ara, a Ponent es podia comprar només a la seva delegació a Lleida (al carrer Quatre Pilans 7, baixos) i a les dues oficines d’Autobusos, a la plaça d’Espanya i de Sant Joan. A partir d’ara, també es trobarà una selecció del marxandatge en 8 establiments més: Llibreria L’Estel i Esports Vilamajó de Tàrrega; Boutique Infantil de Balaguer; Farmàcia Bifet de Torrefarrera; Llibreria Quaderns de Les Borges Blanques; Farmàcia Núria Figuerola de Mollerussa; i ben aviat també Llibreria Universitat i Farmàcia Martorell de Cervera.  
 
La venda de marxandatge s’ha convertit en els darrers anys en una altra font important d’ingressos per a l’AFANOC per poder finançar tots els serveis que, de forma gratuïta, ofereix a les famílies amb infants i adolescents amb càncer: 
 
atenció psicoemocional i social, allotjament a la Casa dels Xuklis de Barcelona, voluntariat a domicili i activitats d’oci i lleure, entre elles les colònies que s’organitzen cada estiu.  
 
A més a més, aquest Nadal l’AFANOC LLEIDA ofereix a la ciutadania la possibilitat de poder felicitar les festes en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. Així, les persones interessades poden apropar-se a la delegació, on se’ls farà una fotografia amb un decorat nadalenc que s’imprimirà en format de postal per un preu de 3 euros. Cada còpia extra tindrà un cost d’un euro
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt