Dissabte 08 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-12-2019

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, nega que no s'estigui treballant amb l'expedient que ha de permetre a l'ajuntament cobrar 900.000 euros de quotes urbanístiques tot i que assenyala que no és un tema que urgeixi pel que fa a terminis

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha negat avui en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer que no s'estigui treballant amb l'expedient que ha de permetre a l'ajuntament cobrar 900.000 euros de quotes urbanístiques de la zona del Molí de l'Esquerrà. Ha dit també que les al•legacions presentades pels propietaris no són senzilles i que encara hi ha un tema pendent de resoldre que repercuteix en aquest afer. Així mateix ha assegurat que no és un tema que urgeixi pel que fa a terminis. 
 
Àudio. 
 
Pel que fa a les goteres que recentment hi ha tornat a haver a la piscina coberta, Vidal diu que ja s'ha reclamat a l'empresa que va fer els darrers treballs de millora que revisi la instal•lació. Així mateix, ha dit que per fer aquestes reformes no era necessari un projecte per part de l'oficina tècnica de l'ajuntament, tal i com va apuntar ahir en el mateix programa el regidor de Junts per Balaguer, Guifré Ricart. 
 
Àudio. 
 
Vidal també s'ha pronunciat sobre el pressupost participatiu. Ha dit que segur que hi ha coses a millorar però també ha reiterat que ha estat una prova, un procés d'aprenentatge tan pel que fa a la seva posada en marxa com pel que fa als projectes presentats.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt