Dissabte 08 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-12-2019

Aquest dijous s'ha fet l'acte de cloenda del projecte De la Mà: Acompanyament a la Gent Gran dins del Programa, Treball als Barris. Durant els sis mesos del programa s’han atès 23 persones.

Aquest matí s'ha fet l’acte de cloenda del projecte De la Mà: Acompanyament a la Gent Gran, un projecte que forma part del Programa Treball als Barris.
 
L’acte s'ha fet a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Balaguer i hi han participat els paers Ester Guarné i Kevin Bruque;  i els tècnics i tècniques  responsables del programa, Cèlia Camarasa i Marta Cullerés; Josep Lluís Bonet i Irene Gardeñes del Consell Comarcal de la Noguera, a més de les famílies i les persones usuàries. 
 
Les valoracions de les persones usuàries i de les seves famílies han estat molt positives ja que han vist millorar la seva qualitat de vida amb aquestes actuacions.  
 
Recordem que el projecte consisteix en promoure un envelliment actiu de les persones majors de 65 anys que visquin a Balaguer, preferentment al Centre Històric. Les figures d’acompanyament a la gent gran ha realitzat activitats amb l’objectiu de potenciar les relacions socials, estimular la memòria o la conversa... 
 
Cèlia Camarasa és una de les responsables del programa.
 
Àudio 
 
Durant els sis mesos del programa s’han atès 23 persones amb una mitjana de 4-5 hores setmanals de servei a cada persona usuària. Les actuacions que s’han realitzat han  potenciat l’autonomia i la mobilitat de les persones grans.  Per exemple, s'ha acompanyat els usuaris a anar al metge, compraro passejar, segons explicat Marta Cullerés. 
 
Àudio
 
El programa ha permès la contractació de 5 persones desocupades residents al Centre històric de Balaguer. De cara a l'any vinent l'ajuntament preveu donar continuïtat al projecte i es contractaran dos persones més en el marc del programa Treball i Formació, segons ha avançat la paera de Promoció Econòmica i Ocupació, Ester Guarné. 
 
Àudio
 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt