Dissabte 08 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

09-12-2019

El CEI de Balaguer organitza els dies 10, 11 i 12 de desembre un curs sobre marca personal i professional. El curs serÓ impartit per Maribel Contreras

El CEI Balaguer organitza un curs sobre la marca personal i professional adreçat a autònoms, professionals independents o petits empresaris.
 
Tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de desembre i l'objectiu és facilitar els coneixements i les eines necessàries per definir la marca personal dels assistents, segons explica la persona que impartirà el curs, Maribel Contreras, de l'empresa INTRAcomunica.
 
Àudio....
 
Segons la mateixa Maribel Contreras, la marca personal és l'empremta de cadascú i en un món tan global com l'actual treballar tenint marca personal és el que marca la diferència amb la competència.
 
Àudio......
 
El curs comptarà amb una part teòrica i una altra de pràctica amb la realització de diversos exercicis.
 
Àudio....
 
En el curs s'explicarà què és la marca personal, la seva influència en la professió i l'establiment dels valors personals i corporatius; es mostraran exemples de marca personal i es debatrà sobre els resultats obtinguts alhora que també es posaran en comú els conceptes estudiats i la realitats de cadascun dels assistents.
 
Per fer les inscripcions, els interessats es poden adreçar personalment al CEI, al carrer Sant Pere, 1-19, trucar al telèfon 973 44 58 84 o enviar un correu a cei@balaguer.cat. 
 
El curs es farà a les tardes, de les 14.30 h a les 16.30 h i serà impartit per Maribel Contreras, de l'empresa INTRAcomunica.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt