Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-12-2019

Balaguer preveu donar feina a prop de 50 persones en situació d'atur amb els diferents plans d'ocupació als que s'ha acollit novament la Paeria aquest exercici

Balaguer preveu donar feina a prop de 50 persones en situació d'atur amb els diferents plans d'ocupació als que s'ha acollit novament la Paeria aquest exercici. D'aquestes, unes trenta es preveu que formin part del programa Treball als barris, 19 formaran part del programa Treball i Formació i 6 de l'Enfeina't. Aquests dos darrers programes ja han estat aprovats mentre que el de Treball als barris encara està pendent de resolució per part de la Generalitat.
 
Segons el paer en cap, es tracta de programes als quals la ciutat s'ha tornat a acollir aquest any amb l'objectiu de poder ocupar persones que estiguin a l'atur. Jordi Ignasi Vidal explica que cadascun dels programes compta amb diferents projectes i diferents requisits d'accés. 
 
Tall de veu
 
En el marc del programa Treball i Formació es preveuen fer treballs de reparació i manteniment d'espais públics urbans; arranjament de la senyalització horitzontal viària, del mobiliari urbà i dels equipaments municipals; el projecte De la mà, acompanyament a la gent gran (que ha passat a formar part d'aquest programa i no del de Treball als barris) o tasques de reparació d'espècies autòctones i eliminació d'espècies al•lòctones invasores al camí de Balaguer- Monestir de les Franqueses.
 
A través del programa Enfeina't es continuaran rehabilitant edificis realitzant reformes integrals d'habitatges, segons comenta el mateix paer en cap.
 
Tall de veu
 
A través del programa Treball als barris, com dèiem, pendent encara de resolució, s'ha demanat ocupar 30 persones per fer tasques de manteniment i enjardinament d'espais verds presents al centre històric; restauració de façanes i també s'han demanat 4 agents cívics i un educador de carrer, entre altres perfils.
 
D'altra banda, hi ha també el programa Ubica't al qual es preveu que hi participin 39 persones. En aquest cas, l'objectiu del programa és dur a terme projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.
 
Les actuacions ocupacionals que es podran desenvolupar són: actuació d’orientació sociolaboral; actuació de coneixement de l’entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral; i recursos per a la capacitació del personal tècnic.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt