Dissabte 08 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-12-2019

Balaguer ha fet aquest diumenge a la plaça del Mercadal els actes centrals per recaptar fons per La Marató de TV3. Des de les 11 del matí nombrés públic ha assistit a les diferents activitats com tallers, demostracions de ball i venda de productes solida

Balaguer ha fet aquest diumenge a la plaça del Mercadal els  actes centrals per recaptar fons per La Marató de TV3. Des de les 11 del matí nombrés públic ha assistit a les diferents activitats com tallers, demostracions de ball i venda de productes solidaris. 
 
Els actes centrals de la Marató de Tv3 a Balaguer han tingut lloc aquest diumenge a la plaça del Mercadal tot i que hi ha previstes diferents activitats durant tot el mes de desembre organitzades per la regidoria de Festes i diverses entitats de la ciutat.
 
Des de les 11 del matí, el nombrós públic assistent ha pogut gaudir de les actuacions de la Marató artística on han participat diferents entitats relacionades amb el món musical, esdevenint un espectacle constant al llarg de tot el matí en un escenari muntat per l’ocasió. 
 
Han passat per l'escenari les entitats Akordionik, amics de l'acordió de Balaguer, les Veus Canores de Balaguer, la Colla Sardanista Verge del Miracle, l'Aula Municipal de Gimnàstica Rítmica, La xemeneia, espai de dansa, moviment o creació, l'Esbart dansaire castell Formós, l'Escola de dansa Montse Miret, el Grup country Punta Taló, Swing Noguera i l'Orfeó Balaguerí. 
 
A banda de la Marató artística, durant tot el matí els assistents han pogut fer  tallers didàctics i musicals, a més de participar en sortejos, venda de productes solidaris i, entre altres, muntar a cavall, saltar en inflables o pujar als vehicles dels bombers. 
 
També s'ha ofert una xocolatada solidària, de la ma de l'associació de comerciants i s'han pogut veure els arbres participants al concurs d’ornamentació d’arbres i material de Nadal reciclat per part de les diferents escoles de Balaguer, a favor de La Marató. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt