Diumenge 09 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-01-2020

El paer en cap de Balaguer assegura que el fet que l'ajuntament tingui un endeutament baix no vol dir que tingui diners per tirar endavant projectes aquest 2020. Tampoc significa més disponibilitat per l'augment de la despesa corrent i justifica la pujada

El paer en cap de Balaguer assegura que el fet que l'ajuntament tingui un endeutament baix no vol dir que tingui diners per tirar endavant projectes aquest 2020. Tampoc significa que tingui més disponibilitat per fer front a l'augment de la despesa corrent i justifica així la pujada d'impostos d'aquest any. 
 
El paer en cap de Balaguer assegura que el fet que l'ajuntament tingui un endeutament baix no vol dir que tingui diners per tirar endavant projectes aquest 2020. Tampoc significa que tingui més disponibilitat de diners per fer front a qüestions com l'augment de la despesa corrent. Jordi Ignasi Vidal justifica així que aquest any s'apugi l'IBI un 2,5 % i la taxa d'escombraries un 10 %,  uns increments molts criticats aquesta setmana en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.
 
Tall de veu.....
 
D'altra banda, Vidal ha negat que hi hagi temes importants per Balaguer aturats, tal i com va afirmar ahir el regidor de Junts per Balaguer, Guifré Ricart. Entre ells, va parlar  la nova ordenança que ha de regular el mercat setmanal; el xalet Gramunt o el cobrament de 900.000 euros de quotes urbanístiques. També el projecte de la tramviarització de la línia del tren, sobre el qual s'ha pronunciat avui el paer en cap, que ha dit que s'hi està treballant.
 
Tall de veu....
 
D'altra banda, el paer en cap ha reafirmat la voluntat d'incloure una partida en el pressupost del 2020 per a la redacció del projecte base de l'escola Mont-roig. També ha anunciat que estan pendents d'una propera reunió amb el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, per tractar aquests i altres temes.
 
Àudios a Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt