Diumenge 31 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-01-2020

La Paeria de Balaguer estrena nous perfils a les xarxes socials, per tal de millorar la visibilitat de totes les accions, activitats o esdeveniments que es duguin a terme a la ciutat.

Des de l’àrea de Comunicació de la Paeria de Balaguer s’han obert diversos perfils a les xarxes socials, per tal de millorar la visibilitat de totes les accions, activitats o esdeveniments que es duguin a terme a la ciutat.
 
Els perfils que s’han obert en cada xarxa social han estat adequats a les característiques de cadascun dels espais virtuals. La utilització d’aquests canals de comunicació social estarà adequada als objectius fixats, i d’acord amb unes formes comunes de participació. Aquestes pautes a seguir a l’hora de realitzar les publicacions han de contribuir a unificar les accions de comunicació que es duguin a terme des de la Paeria.
 
Els perfils que s’han obert recentment són:
 
• Instagram: @culturaBalaguer
• Flickr: Paeria Balaguer
• Telegram: canal Paeria Balaguer / canal Agenda Balaguer
• YouTube: Paeria Balaguer
 
D’altra banda, una altra de les novetats en aquest sentit serà la renovació de l’agenda virtual de la ciutat, que encara s’està duent a terme. Aquest espai per a la consulta de les activitats i esdeveniments que es fan a Balaguer es veurà completament refet, amb un ús més intuïtiu i dinàmic, i un format més actualitzat.
 
Un dels perfils que funciona de manera més activa és el compte d’Instagram de Cultura, en el qual es publiquen les activitats i esdeveniments culturals de la ciutat.
 
En aquest s’ha realitzat un concurs durant les festes de Nadal d’enguany, consistent en cercar per balcons i terrasses l’estel de Nadal. Aquest estel ha anat canviant d’ubicació cada dos dies, i calia descobrir on era, fer-li una fotografia i penjar-la a Instagram amb els hashtags corresponents. D’acord amb les bases del concurs, avui dia 14 de gener s’ha fet el sorteig de dues entrades dobles per visitar el Centre d’Observació de l’Univers, i s’anunciarà les persones guanyadores. 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt