Diumenge 23 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-01-2020

L'ajuntament de Balaguer continua amb les obres de millora de la vorera del carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. DesprÚs del tram comprÚs entre els carrers CadÝ i Urgell, ara estÓ millorant un tram entre el carrer CadÝ i Sant Crist.

L'ajuntament de Balaguer continua amb  les obres de millora de la vorera del  carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Després del tram comprés entre els carrers Cadí i Urgell, ara està millorant un tram entre el carrer Cadí i Sant Crist. 
 
L'actuació, com en el cas anterior, es du a terme dins del programa 'treball i formació', integrat actualment per 3 persones, i consistiran en la renovació de la instal•lació soterrada d'aigua i enllumenat, així com la millora del pavimentat, permetent a més, la supressió de barreres arquitectòniques. 
 
L'actuació es troba dins d'un projecte municipal de voreres, que identifica quines són les voreres més degradades de la ciutat i quines acullen un flux més gran de vianants, per decidir quines són més prioritàries. Per aquest motiu s'han seguit fent al mateix carrer les obres, tot i que saltant un tram que ja esta en bon estat. 
 
La duració de les obres en aquest tram està estimat en uns quatre o cinc mesos. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt