Diumenge 23 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pāgina a Facebook Pāgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

21-01-2020

La Biblioteca Margarida de Montferrat acull aquest dimecres ales 7 de la tarda la Xerrada' L'alternativa al cāstig' a cārrec d'Anna Serra Dolcet.

En aquesta xerrada, programada de forma coordinada amb les AFA dels centres educatius públics de la ciutat , Anna Serra ens parlarà de:
 
- El càstig com a estratègia automàtica.
-  Les conseqüències emocionals del càstig.
- Tipus de reaccions.
- Alternatives al càstig.
- La impulsivitat versus l’autoconeixement.  
 
Anna Serra Dolcet és psicopedagoga, formadora en educació conscient i creixement interior, i terapeuta personal i familiar.
 
Com ella mateixa diu: la meva professió té com a missió obrir i ampliar camins a professionals de l’Educació, de la Salut, del Coneixement Humà, a pares, mares i a tots aquells que volen conèixer-se a si mateixos. Va destinat a totes aquelles persones que volen transformar les relacions personals i professionals i que volen crear vincles conscients, responsables i autèntics on cadascú aporta el millor de si mateix. Persones que treballen per a una major claredat, perspectiva, comprensió i coratge.
 
El meu treball es manifesta a través de formacions, conferències i assessoraments a centres educatius, empreses i corporacions sobre Educació Conscient i Creixement Interior, i consultes psicopedagògiques per fer un treball personal i/o familiar.
 
Aquesta xerrada començarà a les 7 de la tarda i s'emmarca en el projecte Educar & Família.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt