Diumenge 29 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-01-2020

Aquest matí continuen les tasques de neteja del tram de la carretera C-12z a la seva sortida de Balaguer en direcció Àger, que continua tancada a la circulació. D'altra banda, continuen tancats els accessos al riu com a mesura preventiva.

Continua tancat al trànsit el tram de la carretera C-12z entre la rotonda de la carretera LV-9047 que dóna accés a Gerb i l'entrada al parc de bombers de Balaguer després que les pluges dels passats dies hagin provocat diverses esllavissades i caiguda d'arbres en aquest tram. 
 
Per tal de garantir la seguretat en la circulació i evitar possibles noves invasions de la via per roques caigudes de la serra, una màquina està assegurant el terreny i retirant les parts que semblen més inestables.
 
D'altra banda, continuen tancats els accessos al trànsit rodat al Parc de la Transsegre, a la canalització del riu Segre al seu pas per la ciutat, com a prevenció per la pujada del nivell de l'aigua. 
 
Els accessos ja es van tancar la matinada del dimecres a dijous en previsió de la pujada del nivell de l'aigua, tot i que aquesta sempre ha estat controlada i no ha suposat cap risc.  
 
Notícia en ampliació. 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt