Dimarts 25 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

25-01-2020

El Teatre Municipal de Balaguer serà escenari aquest diumenge de la representació de l'obra, Eva contra Eva Eva dirigida per Sílvia Munt, i Interpretada per Emma Vilarasau, Andreu Benito, Nausicaa Bonnin i Eduard Farelo.

Eva contra Eva, de Pau Miró, és una comèdia inspirada en el clàssic All about Eve, de Joseph L. Mankiewicz. 
 
Dues actrius, dues generacions ben diferenciades, han d’interpretar un mateix personatge. En aquesta coincidència topen dues maneres d’entendre la vida i la professió. 
 
L’actriu jove lluita per aconseguir l’oportunitat de donar-se a conèixer. L’actriu més gran s’esforça per no permetre que el pas dels anys la faci desaparèixer dels escenaris. Però això no les converteix necessàriament en enemigues, són més aviat mirades complementàries que poden aprendre l’una de l’altra, sense cap necessitat de destruir-se.  Se n’acabaran adonant o es devoraran l’una a l’altra? 
 
Eva contra Eva esta dirigida per Sílvia Munt, i Interpretada per Emma Vilarasau, Andreu Benito, Nausicaa Bonnin i Eduard Farelo.
 
La representació començarà a les 6 de la tarda i les entrades es poden comprar al preu de 25 € a platea, i 22 € a l'amfiteatre.
 
Venda d’entrades a entradesteatre.balaguer.cat, a l'Oficina de Turisme de Balaguer i a la Taquilla del Teatre 1h abans del començament
 
Entrades numerades, aforament limitat a 700 espectadors
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt