Diumenge 12 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-02-2020

La Paeria de Balaguer obre una consulta p˙blica prŔvia perquŔ la ciutadania opini sobre les lÝnies mestres de la nova ordenanša reguladora del mercat de venda no sedentÓria. L'equip de govern la preveu aprovar en breu.

La Paeria de Balaguer ha obert una consulta pública prèvia amb l'objectiu de tramitar i aprovar un Reglament regulador del mercat de venda no sedentària.
 
La Paeria té la voluntat de millorar, reforçar i modernitzar el mercat setmanal però també la resta de mercats que es fan a la ciutat. És per això que, amb caràcter previ a l'elaboració del projecte, s'ha obert una consulta pública, a través del portal web de la Paeria, perquè tothom hi pugui dir la seva i fer les propostes que creguin convenients, en especial els subjectes i organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma. Així ho ha explicat avui el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, en el programa Directe a l'alcaldia de Ràdio Balaguer.
 
Tall de veu.......
 
A través d'aquesta consulta la Paeria dona a conèixer les línies mestres del Reglament sobre les quals es vol incidir i que inclouen la regulació de diferents temes sobre els quals la ciutadania es podrà pronunciar, entre ells, la situació, horaris i tipologia de les parades; la concessió de llicències, la seva durada; la millora de les condicions de seguretat, salubritat i ambientals; els drets i deures dels paradistes i el règim d'infraccions, les sancions i el procidement sancionador.
 
Tall de veu.......
 
La consulta pública prèvia va començar ahir i acabarà d'aquí a un mes. Durant aquest període, des de la Paeria tenen previst fer trobades amb diferents actors afectats, paradistes, comerciants i veïns, entre altres.
 
Tall de veu......
 
Un cop acabada la consulta pública prèvia, es preveu que la nova ordenança es porti a aprovació inicial en un ple municipal i que després estigui a exposició pública durant un altre mes.
 
Les opinions sobre les línies mestres del nou reglament es poden enviar al correu consultapublicaprevia@balaguer.cat.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt