Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-02-2020

La Paeria celebra la primera reunió informativa sobre la participació ciutadana en la programació d'actes de 'Balaguer Capital de la Sardana 2021.

Ahir dijous es va celebrar la primera reunió informativa sobre la futura programació dels actes de Balaguer Capital de la Sardana 2021. Per aquesta primera trobada s’havia convocat a tota la ciutadania amb l’objectiu de crear una comissió activa de treball encarregada de proposar i assessorar sobre els actes que es duran a terme.
 
Aquesta primera trobada, encapçalada pel paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, i pel paer de cultura, Arnau Torrente, va servir també per animar els balaguerins i les balaguerines a participar d’aquesta iniciativa de ciutat, i fer-ne partícip a tothom. 
 
La comissió de treball que es crearà es pretén que sigui el més transversal possible, per aconseguir una programació plural i multidisciplinària, donant cabuda a propostes que directament o indirecta estiguin vinculades al món de la sardana. 
La voluntat de la Paeria és que esdeveniments com aquest siguin entesos per la gent de Balaguer com a espais de col•laboració ciutadana, i així aconseguir dur a terme actes el més inclusius i participatius possibles. 
 
Els suggeriments o propostes sobre els possibles actes o activitats es poden enviar al correu sardana2021@balaguer.cat. 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt