Dissabte 04 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-02-2020

La Plataforma en suport de l'escola Àngel Guimerà de Balaguer ha convocat una assemblea oberta aquest dimarts 18 de febrer a les 8 del vespre al casal Lapallavacara.

La Plataforma en suport de l'escola Àngel Guimerà de Balaguer ha convocat, sota el lema 'Aturem el tancament d'Àngel Guimerà', una assemblea oberta.

Es fa aquest dimarts 18 de febrer a les 8 del vespre al casal Lapallavacara.

La plataforma es va crear a principis d'aquest mateix més de febrer amb l'objectiu de, entre d'altres punts,  oferir acompanyament i suport logístic a l’AMPA de l’escola Àngel Guimerà per tal de constituir-se com a col•lectiu dins la FaPac; defensar i mantenir l’obertura de places de P3 a l’escola per al curs 2020-2021; reclamar les responsabilitats pertinents al Departament d’Educació de la Generalitat i a l’Administració Local; i continuar la recollida de signatures.

Recordem que recentment des de l'AMPA del centre s'ha proposat reduir l'absentisme escolar amb una major implicació de les famílies com a mesura per evitar el tancament progressiu de l'escola.

També recentment els grups municipals de Junts per Balaguer, el PSC, la CUP i Balaguer Ara Sí han manifestat, a través d'un comunicat conjunt, la seva postura contrària a la decisió unilateral del tancament de l'escola pública Angel Guimerà.

Per la seva banda, des de la Paeria estan a l'espera del que diguin els tècnics d'Ensenyament i de les solucions que acabin plantejant per acabar amb el problema de segregació que pateix l'Àngel Guimerà.
 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt