Diumenge 29 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

18-02-2020

Una empresa amb seu a Galícia projecta fer una planta solar de més de 300 hectàrees entre Balaguer i Térmens. Així ho assegura avui el diari Segre que assenyala que la proposta ja ha iniciat la tramitació davant de la Generalitat

Una empresa amb seu a Galícia projecta fer una planta solar de més de 300 hectàrees entre Balaguer i Térmens. Així ho assegura avui el diari Segre que assenyala que la proposta ja ha iniciat la tramitació davant de la Generalitat.
 
El mateix rotatiu explica que es projecten instal•lar cent mil plaques fotovoltaiques per crear així una de les centrals solars previstes més grans a les comarques de Lleida.
 
La proposta apunta a una instal•lació de 40 megawatts (MW) i una  producció que s'estima en més de 72.000 megawatts/hora (MWh) a l'any, l'equivalent al consum mitjà anual de més de vint mil habitatges. Són més cases de les que estan habitades en el conjunt de la Noguera, segons les últimes dades de l'Institut Català d'Estadística (Idescat).
 
La construcció d'aquesta gran central solar a la Noguera, diu també el diari Segre, requerirà una inversió de gairebé 22,5 milions d'euros. Es planteja en ple ressorgiment de les instal•lacions fotovoltaiques, gràcies en bona mesura a la caiguda en els preus dels panells solars i altres components. També l'ha afavorit la supressió de barreres legals com l'anomenat "impost al sol" que penalitzava l'autoconsum.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt