Dissabte 04 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-02-2020

La Biblioteca ha ofert aquest dimecres, dins de la programació Biblioteques amb DO, l'espectacle 'Los jardines de Dionisio' a càrrec de Sandra Rossi, acompanyat d'una degustació de vi del Monestir de les Avellanes.

L'espectacle d'avui, era el primer dels previstos per a públic adult. A "Los jardines de Dionisio", Sandra Rossi comença a explorar el món del vi en els seus diferents aspectes. 
 
Amb les experiències personals de cerca com a eix de l'espectacle i sempre acompanyada de la mà de Dionís, -el déu grec del vi-, la Sandra explica les seves inquietuds, les seves vivències, les seves sorpreses i retrobaments. També introdueix els assistents en els orígens mitològics de el vi, en el peculiar naixement del déu Dionís i dels avatars que el van portar a escampar pel mediterrani el cultiu de la vinya perquè la humanitat pogués gaudir d'aquesta beguda portentosa. També explica la història d'un jove sicilià, que decideix deixar la seva terra per evitar la guerra i arribar a l'Argentina, compartint tot, vins i alegries amb la gent que es troba pel camí.
 
El cicle va començar aquest dimarts amb l'espetacle infantil "El millor vi" a càrrec de l'Invisible Titelles.
 
El dilluns dia 24 de febrer a les 8 es farà una altra activitat també dirigida al públic adult, especialment a dones, amb la proposta, A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues, en la que el vi, la lectura de textos seleccionats i la música, vehiculen la trobada.  
 
La darrera proposta del projecte serà, Més enllà de la força d’un destí, de Martí Gironell i el saxo del conegut músic Pep Poblet. Serà el dimecres 26 de febrer a les 8`del vespre i proposa un  maridatge entre vi, literatura i música. El fil argumental d’aquest maridatge a tres bandes és la novel•la La força d’un destí, de Martí Gironell. 
 
El projecte Biblioteques amb DO uneix la cultura del vi amb la cultura pròpiament dita i pretén dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes culturals variades que prenen el vi com a manifestació autòctona, característica i diferenciada. Enguany per fer les diferents activitats adreçades al públic adult es compta amb la  col•laboració del celler del Monestir de les Avellanes.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt