Dissabte 04 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-02-2020

El proper 22 de març arriba al Teatre de Balaguer l'espectacle benèfic 'Sobreviuré', de la Coral del Sant Josep de Tàrrega, amb la col·laboració de la Coral Modulant de l'Escola Música de Balaguer, l'escola Vedruna Balaguer i l'Escola de Dansa La Xemeneia

El proper 22 de març l'espectacle 'Sobreviuré' de la Coral del Sant Josep de Tàrrega es posa en marxa iniciant una gira benèfica pel territori de parla catalana. Ho farà al Teatre de Balaguer a les 18:00 hores. A les veus de la Coral del Sant Josep de Tàrrega s'hi uneixen les tantes altres de les corals residents. 
 
En el cas de Balaguer, l'espectacle serà presentat per les tres corals del Sant Josep i els músics del directe, juntament amb la col•laboració de la Coral Modulant de l'Escola Municipal de Música de Balaguer, dirigida per Gerard Farré, alumnes de l'escola Vedruna Balaguer, dirigits per Judit Llanes, i l'Escola Municipal de Dansa La Xemeneia, dirigida per Albert Bonet. En total, prop de 300 persones damunt de l'escenari. 
 
"Sobreviuré" és una història fictícia a ritme de clàssics del rock del segle XX, versionats i adaptats en català per a conjunt coral. En un país imaginari s'hi prohibeix la música i tots els habitants, que no poden viure sense la seva companyia, han de marxar. S'embarquen en un llarg viatge pel mar, en busca d'allò tan vital al qual no volen renunciar i sense el que no poden viure. Un vaixell i un desert d'aigua seran el leitmotiv d'un viatge per pensar quant pot ser d’absurd el caprici humà i reflexionar de la importància d’allò immaterial en les nostres vides. 
 
Els preus de les entrades de tota la gira seran populars i la recaptació es destinarà íntegra a entitats benèfiques locals. En el cas del concert de Balaguer els 5 euros d'entrada aniran a parar a ACIM (Associació Catalana de la Infància de l'Obra Social "La Caixa") 
 
La Coral del Sant Josep fou creada el 2007 pel músic balaguerí i actual director Carles Fortuny, que a la vegada és qui està al capdavant d'aquest projecte. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt