Dissabte 19 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-02-2020

La música, el vi i la lectura, protagonistes aquest dilluns en el marc del projecte Biblioteques amb D.O amb l'activitat, 'A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues' dirigida al públic adult, especialment a dones.

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer s'adhereix, un any més, al Projecte Biblioteques amb D.O., una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, que aquest any està dedicat  a la presència i participació de les dones en el món del vi.
 
Per aquest motiu, des de la Biblioteca de Balaguer s’han programat un seguit d'activitats on la cultura i el vi són els principals protagonistes. En l’edició d’aquest any hi col•labora el celler del Monestir de les Avellanes, el qual oferirà un tast dels seus vins en les diferents activitats adreçades a públic adult.
 
En el marc d’aquest projecte ja s’han celebrat dos activitats: El millor vi, de l’Invisible Titelles, l’espectacle infantil que es va poder veure el passat dimarts dia 18 de febrer; i el conte per adults Los Jardines de Dionisio, a càrrec de Sandra Rossi, el dimecres dia 19.   
 
La propera activitat serà A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues, Aquest dilluns dia 24 de febrer a les 20h. Aquesta activitat està dirigida al públic adult, especialment a dones, en la que el vi amb D.O. catalana, la lectura de textos seleccionats i la música vehiculen la trobada. Un dels principals objectius d’aquesta activitat és crear complicitats i reforçar la comunitat femenina de la biblioteca. Així, a través del vi, la literatura i la música es pretén atansar al públic l’erotisme i la sexualitat des d’una perspectiva femenina, i alhora aconseguir que la biblioteca s’entengui com un espai proper, íntim i on poder-se expressar lliurement. 
 
La darrera activitat del cicle serà Més enllà de la força d’un destí, de Martí Gironell i Pep Poblet, que es farà el dimecres dia 26 de febrer a les 20 h, i serà un maridatge entre vi, literatura i música. El fil argumental d’aquest maridatge a tres bandes serà la novel•la La força d’un destí, de Martí Gironell, acompanyada del saxo d’en Pep Poblet.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt