Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-03-2020

La Paeria convocarà durant els propers dies una reunió entre els tècnics del Departament d'Educació, l'AMPA del col·legi Àngel Guimerà i els grups de l'oposició per debatre les propostes presentades per evitar el tancament del centre

La Paeria de Balaguer convocarà durant els propers dies una reunió entre els tècnics del Departament d'Educació, l'AMPA del col•legi Àngel Guimerà i els grups de l'oposició per debatre les propostes presentades fins ara per l'Associació d’Acció Social i Promoció Juvenil ‘Futur’ de Lleida i la FAPAC per evitar el tancament del centre.
 
Ho ha confirmat avui el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que també ha dit que les propostes estan sent analitzades en aquests moments pels tècnics d'Educació. Al respecte d'aquestes, Vidal també ha puntualitzat que algunes de les que han arribat no aborden el fet de com acabar amb la segregació sinó que van en la línia de com millorar l'educació.
 
Vidal ha reiterat que estan oberts a escoltar tothom però també ha advertit que per millorar l'educació cal acabar amb el problema de segregació.
 
El paer en cap també ha dit que l'assumpte no s'allargarà més enllà de 20 dies, ja que la intenció és que el que el futur de l'Àngel Guimerà quedi tancat abans que comenci la preinscripció escolar per al curs vinent. 
 
Recordem que la setmana passada, la Plataforma Salvem l'Àngel Guimerà va acusar en un comunicat tant el Departament d’Educació com la Paeria de Balaguer  d’utilitzar 'tàctiques dilatòries per evitar la lluita de les famílies' i per impedir el tancament del centre i les pre-incripcions de P3 aquest mes de març.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt