Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-03-2020

L'associació col·leccionista de la Noguera prepara pel diumenge 8 de març la 14a trobada de plaques i col•leccionisme.

Un any més l’associació col.leccionista de la Noguera,  preparen una nova edició de la trobada de plaques de cava i col.leccionisme a la ciutat de Balaguer. La data escollida per aquesta edició serà diumenge 8 de març al bell mig del Mercadal, durant tot el matí, desplaçant-se als porxos de la Plaça en cas de pluja. 
 
El organitzadors encoratgen a tots els amants del col•leccionisme en general, i de les plaques de cava en particular a participar en aquesta diada i muntin la seva parada per tal de bescanviar articles com postals, paperetes de loteries. punts de llibre. bolígrafs, calendaris...tothom hi pot participar !! Els interessats es poden posar en contacte amb el telèfon 639 393 969
 
Com ja es costum cada any es dissenyen noves peces col•lacionables, enguany les pirules estaran dedicades al nou nom de la Paeria de Balaguer i a Balaguer Capital del Bàsquet. Pel que fa a la placa de l’ampolla de cava estarà dedicada a la Cucafera. Tothom que adquireixi l’ampolla de cava se’l obsequiarà amb una tapa de 'callos'.
 
L'any passat es va presentar una "pirula", dedicada a la nova marca turística i promocional, Somriu Balaguer, com a segell distintiu de la ciutat. També es va fer una placa amb la imatge dels gegantons, la Glop de Nit i el Ginebró, tot seguint la col•lecció dels gegants de Balaguer i una tercera de la Penya Barcelonista de Balaguer i comarca, aquesta darrera també es tornarà a posar a la venta aquesta edició.
 
La trobada de plaques de cava i col•leccionisme a la ciutat de Balaguer està organitzada per l’Associació de Col•lecionista de la Noguera
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt