Dissabte 28 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-03-2020

Aquest dijous a les 18.30 h, dins dels actes del Dia Internacional de les Dones a Balaguer es farà l'activitat VINE I DIGUES LA TEVA! amb la creació d’un mural en què totes les dones participants podran expressar què és ser dona!

Un any més, la Paeria de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera commemoren el Dia Internacional de les Dones. Aquest any ho faran amb un nexe comú que vincularà els diferents actes: la creativitat, no entesa com un mitjà de transport per crear obres d’art sinó com la capacitat que tenen les persones per generar canvis.
 
 
Per tot plegat, i amb l'objectiu de sensibilitzar la societat i reivindicar la igualtat de gènere, s'han previst diferents actes. El primer es farà aquest dijous 5 de març a les 18.30 h. Es tracta de l'activitat VINE I DIGUES LA TEVA !!! i consistirà en la creació d’un mural en què totes les dones participants podran expressar què és ser dona! D'altra banda, el diumenge 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a les 12 del migdia i a la plaça Comtes d'Urgell, tindrà lloc l’acte més institucional amb la inauguració del mural, els parlaments de les autoritats, la lectura del manifest, l’actuació musical del grup lleidatà Krregades de Romanços i un vermut popular. Finalment, del 9 al 22 de març, es podrà visitar a la sala d’exposicions de la paeria la mostra Artistes catalanes del dibuix i la pintura, amb la incorporació a l’exposició de l’obra col•lectiva, el mural, realitzat el dia 5.
 
El Dia Internacional de les Dones se celebra cada any el 8 de març i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt