Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-03-2020

Aquest dijous i dins dels actes del Dia Internacional de les Dones a Balaguer s'ha fet l'activitat VINE I DIGUES LA TEVA! amb la creació d'un mural en què totes les dones participants han expressat què és ser dona!

Un any més, la Paeria de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera commemoren el Dia Internacional de les Dones. Aquest any ho fan amb un nexe comú que vincula els diferents actes: la creativitat, no entesa com un mitjà de transport per crear obres d’art sinó com la capacitat que tenen les persones per generar canvis.
 
Amb aquesta premissa s'ha fet aquest dijous els primer dels actes. L'activitat VINE I DIGUES LA TEVA !!! en que les dones participants han pogut escoltar un àudio per poder reflexionar i tot seguit procedir a la creació d’un mural, en què la 30a de dones participants, han expressat lliurement què és per elles ser dona! 
 
Els actes continuaran el diumenge 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a les 12 del migdia i a la plaça Comtes d'Urgell, on tindrà lloc l’acte més institucional i on s'inaugurarà el mural realitzat avui. També el diumenge es faran els parlaments de les autoritats, la lectura del manifest, l’actuació musical del grup lleidatà Krregades de Romanços i un vermut popular. 
 
Aquest mural s'integrarà en una exposició que es podrà veure a partir del proper dilluns a la Sala d'exposicions de la casa de la Paeria de Balaguer. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt