Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-03-2020

Aquest dijous ha tingut lloc el primer dels Grups Focals de la Taula Territorial de Balaguer de l'Espai EstratŔgic de Coordinaciˇ ComunitÓria. S'ha dut a terme al casal de la gent gran del Carrer Urgell.

Aquest dijous ha tingut lloc el primer dels Grups Focals de la Taula Territorial de Balaguer de l’Espai Estratègic de Coordinació Comunitària. Aquests grups estan oberts a tota la població que vulgui participar-hi, i aquest dijous s'ha començat amb la gent gran, anant al Casal del carrer Urgell, per parlar amb un grupet d'avis i àvies sobre la necessitat que va sortir més votada en el procés de Diagnosi Comunitària de Balaguer: el deteriorament del Centre Històric i la formació de guetos.
 
Prèviament, l'Espai Estratègic de Coordinació Comunitària ha estat duent a terme un procés de Diagnosi Comunitària i després de vàries jornades de consulta a la ciutadana i de la jornada de la Taula Territorial de Balaguer del dia 10 de desembre de l'any passat, va recollir 11 necessitats a la ciutat de Balaguer.
 
El dia 15 de desembre, a la Plaça Mercadal, i dins de les activitats de La Marató, va fer una jornada de priorització d'aquestes 11 necessitats a través d'una butlleta, on dins l'Espai de la Xarxa Comunitària, la ciutadania va poder escollir 3 de les 11 necessitats detectades. 
 
Tot i que van ser tres les que van sortir com a prioritàries, des de la Taula s'ha decidit treballar la més votada, ja que així s'hi podran destinar tots els esforços en buscar, entre tota la ciutadania, les respostes més eficients. 
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt