Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-03-2020

Pere Arquillué i Julio Manrique porten Jerusalem al Teatre de Balaguer el diumenge dia 15 de març. Les entrades es troben a la venda a entradesteatre.balaguer.cat i a l'oficina de Turisme de Balaguer

El proper diumenge dia 15 de març a les 18h es podrà veure l’obra Jerusalem al Teatre de Balaguer, de Jezz Butterworth, dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Pere Arquillué. 
 
En aquesta obra, Arquillué és Johnny Byron, el Gall, l’antiheroi romàntic: un pirata boig, un borratxo, un gitano esbojarrat que reinventa el món des de la seva autocaravana. És precisament en aquesta visió tan particular del que l’envolta que s’emmarca el títol de l’obra: en la percepció decadent però alhora divertida i agosarada que té el personatge sobre els conflictes que l’envolten i l’afecten.  
 
El títol de l’obra és una referència directa als versos de William Blake, el qual va escriure And did those feet in ancient time (1804), prefaci de l’obra El Paradís Perdut, de John Milton. D’aquest poema Hubert Parry en va compondre Jerusalem, el qual ha esdevingut un dels himnes més populars d’Anglaterra. 
 
 
(Les entrades ja estan a la venda a entradesteatre.balaguer.cat)
 
 
Teatre de Balaguer
 
Data: diumenge, dia 15 de març
Hora: 18h
Preu: 25€ platea / 22€ amfiteatre  
Entrades anticipades a: entradesteatre.balaguer.cat 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt