Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-03-2020

Els regidors de l'oposició a la paeria de Balaguer registren una sol·licitud en què demanen celebrar un ple extraordinari per poder debatre la necessitat de mantenir oberta l'escola Àngel Guimerà.

 
Els regidors dels diferents grups de l’oposició a la paeria de Balaguer han registrat aquest divendres una sol•licitud en què demanen celebrar un ple extraordinari per poder debatre la necessitat de mantenir oberta l'escola Àngel Guimerà. 
 
L'objectiu és conèixer la situació actual de l'obertura o no de la preinscripció per la línia de P3 i poder debatre les propostes presentades per la FAPAC i La Plataforma Salvem l'Àngel Guimerà.
 
I ho han fet, diuen, perquè el dia 23 de març s'obre el període de preinscripcció pel curs 2020-2021 i en vista de la negativa tant del Departament d'Ensenyament com de la Paeria de Balaguer de buscar alternatives al tancament. 
 
Josep Maria Colea és un dels regidors signants d'aquesta petició.
 
Tall de veu.....
 
Un altre dels punts a debatre en el ple extraordinari que demanen és el fet d'instar al Govern de l'Ajuntament de Balaguer que demani al Departament d'Ensenyament que aturi el tancament del centre. En aquest cas ho explica un altre dels regidors que han signat la petició, Guifré Ricart, que també destaca que en la mateixa sol•licitud demanen que el ple se celebri abans que comencin les preinscripcions, és a dir, abans del 23 de març.
 
Tall de veu.....
 
Els regidors que han signat la sol•licitud són: Josep Ma. Colea, Joan Pla, Lorena González, Juan Antonio Nieto, Laia Vilardell, Mireya Planes i Guifre Ricart. El regidor Carlos Garcia no l'ha signat al trobar-se fora de Balaguer.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius
 
Document: 
 
Ates que la llei reguladora de bases del regim local en el seu article 46.2 A: "el Ple estableix que es celebra una sessió extraordinaria quan així ho decideix el President o almenys la quarta part del número legal dels membres de la corporació". 
 
Degut que el dia 23 de març del 2020 s'obra el període de preinscripcció pel curs 2020-2021 i que el Departament d'Ensenyament amb connivència amb el Govern de l'Ajuntament de Balaguer, tenen previst no obrir la preinscripció de la linia de P3 del col•legi d'Angel Guimera i tancar el centre progressivament. En vista de la negativa tant del Departament del Govern de l'Ajuntament de Balaguer, de buscar alternatives al tancament. 
 
Els aquí sota signants demanem un Ple Extraordinari per tal 
 
Demanar la convocatòria del ple extraordinari amb dos punts de l'ordre del dia:
 
Situació actual de l'obertura o no de la preinscripció per la línia de P3 de l'escola Angel Guimerà i poder debatre les propostes presentades per la FAPAC i La Plataforma Salvem l'Angel Guimera (dues propostes adjuntes).
 
Instar al Govern de l'Ajuntament de Balaguer que demani al Departament d'Ensenyament que aturi el tancament del centre.
 
Sol•licitem, ja que aviat s'iniciaran les pre-inscripcions, el 23 de març de 2020 que aquest Ple Extraordinari se celebri abans d'aquesta data
 
Balaguer, dia 6 de Març de 2020
 
Josep M Colea Garcia
 
Joan Pla Cubedo
 
Lorena Gonzalez Dlos
 
Juan Antonio Nieto Riquelme
 
Laia Vilardell Garcia
 
Mireya Planes Camprodon
 
Guifre Ricart Real
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt