Dissabte 28 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-03-2020

El diumenge es celebra la 14a trobada de plaques i col·leccionisme a Balaguer. Enguany les Pirules estaran dedicades al nou nom de la Paeria de Balaguer i a Balaguer Capital del Bàsquet. La Placa de Cava és per la Cucafera

Un any més, l’Associació Col•leccionista de la Noguera celebra aquest diumenge una nova edició de la Trobada de plaques de cava i col.leccionisme a la ciutat de Balaguer. 
 
Es farà a la plaça del Mercadal i, com ja és costum, cada any es dissenyen noves peces col•lacionables. Enguany les Pirules estaran dedicades al nou nom de la Paeria de Balaguer i a Balaguer Capital del Bàsquet. Pel que fa a la placa de l’ampolla de cava estarà dedicada a la Cucafera. 
 
Ens ho explica Maria Àngels Grau, membre de l’organització de la trobada.
 
Tall de veu........
 
Per aquesta edició s’espera la participació de 12 parades i els organitzadors continuen encoratjant tots els amants del col•leccionisme en general, i de les plaques de cava en particular, a participar en aquesta diada i muntin la seva parada per tal de bescanviar articles com postals, paperetes de loteries, punts de llibre, bolígrafs, calendaris.
 
En la Trobada de l'any passat es va presentar una "pirula", dedicada a la nova marca turística i promocional, Somriu Balaguer, com a segell distintiu de la ciutat. També es va fer una placa amb la imatge dels gegantons, la Glop de Nit i el Ginebró, tot seguint la col•lecció dels gegants de Balaguer, i una tercera de la Penya Barcelonista de Balaguer i comarca que es tornarà a posar a la venda aquesta edició.
 
La Trobada de plaques de cava i col•leccionisme a la ciutat de Balaguer està organitzada per l’Associació de Col•leccionisme de la Noguera.
 
 
 
 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt