Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-03-2020

L'Associació Chabab Al Amal celebra diumenge, en motiu del Dia Internacional de les Dones, la taula rodona 'Dones de Colors. Mites i Realitats'. L'entitat vol reivindicar que el feminisme és un moviment social de totes les dones

L’Associació Chabab Al Amal celebra aquest diumenge, en motiu del Dia Internacional de les Dones, la taula rodona 'Dones de Colors. Mites i Realitats'.
 
Amb la taula, aquesta entitat vol reivindicar que el feminisme és un moviment social de totes les dones siguin de la cultura, raça o religió que siguin.
 
Ho destaca tot seguit Najoua Tami, secretària de l'Associació.
 
Tall de veu…..
 
Segons la mateixa Najoua Tami, l'objectiu és que el públic assistent pugui conèixer de primera mà els punts de vista de dones de diferents ètnies i religions i la seva experiència com a dones en diversos àmbits de la vida.
 
Tall de veu........
 
L'acte de diumenge, que començarà a les 10.30 h i acabarà a les 14 h, es dividirà en tres parts: en la primera les dones ponents explicaran la seva vivència com a dones; seguidament hi haurà una pausa en la qual actuarà el grup musical Firka del Anwuar de Barcelona; i la part final estarà dedicada a les dones més joves, que també intercanviaran experiències i coneixements.
 
L'acte, que es farà a la sala d'actes de la Paeria de Balaguer, comptarà amb la participació i la col•laboració de l'Associació de Dones Dona Pas de Balaguer, l'Associació Joventut Multicultural Musulmana de Tarragona, el Centre Cultural Islàmic Albalsam de Terrassa i la Comissió de Dones de la Comunitat Islàmica Al Ouahda de Mataró.
 
Es tracta d'una activitat totalment gratuïta i oberta a totes les persones interessades.
 
 
Àudios a ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt