Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

08-03-2020

Una desena de parades han participat aquest diumenge en la 14a Trobada de plaques i col·leccionisme a Balaguer. Les pirules s'han dedicat al nou nom de la Paeria de Balaguer i a Balaguer Capital del Bàsquet

Un any més, l’Associació Col•leccionista de la Noguera ha organitzat una nova edició de la Trobada de plaques de cava i col.leccionisme Ciutat de Balaguer i que enguany arriba a la 14a edició.
 
La trobada s'ha fet durant el matí a la plaça del Mercadal i ha comptat amb la participació d’una desena de parades a més de particulars que han pogut bescanviar articles com postals, paperetes de loteries, punts de llibre, bolígrafs o calendaris, en unes taules previstes per l’organització per aquest amants del coleccionisme.
 
En aquesta edició s’han dissenyat noves peces col•lacionables. Concretament enguany les pirules han estat dedicades al nou nom de la Paeria de Balaguer i a Balaguer Capital del Bàsquet. Pel que fa a la placa de l’ampolla de cava i continuant amb la col•lecció dels gegants de Balaguer, s’ha dedicat a la Cucafera. 
 
En la Trobada de l'any passat es va presentar una pirula dedicada a la nova marca turística i promocional, Somriu Balaguer, com a segell distintiu de la ciutat. També es va fer una placa amb la imatge dels gegantons, la Glop de Nit i el Ginebró, tot seguint la col•lecció dels gegants de Balaguer, i una tercera de la Penya Barcelonista de Balaguer i comarca que s'ha tornat a posar a la venda en aquesta edició.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt