Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-03-2020

Aquest dimecres acaba la consulta pública prèvia de la Paeria de Balaguer per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre l'ordenança que regularà els mercats.

El paer den cap, Jordi Ignasi Vidal, s'ha mostrat satisfet per les aportacions fetes per la ciutadania en general i també pels col•lectius afectats com els propis paradistes o les associacions de comerciants amb qui l'equip de govern s'ha reunit durant aquest darrer mes. Precisament, Vidal ha dit que la nova ordenança inclourà en el reglament una de les peticions fetes pels paradistes, que demanen que si el mercat dels dissabtes s'escau el dia de Nadal, el dia de Cap d'Any o el 9 de novembre, dia del Sant Crist, aquest no se celebri. Fins ara el mercat se celebrava el dia anterior, en divendres.
 
Tall de veu....
 
Avui, d'altra banda, per acabar de conèixer altres propostes, el paer en cap es reuneix amb l'Associació de Veïns del Centre Històric. Un cop acabat el procés  de consulta pública prèvia la Paeria elaborarà el document de l'ordenança que ha de regular els mercats ambulants que se celebren a la ciutat i la portarà a aprovació inicial, probablement el mes d'abril. Un cop aprovada inicialment estarà a exposició pública durant un mes perquè qui ho cregui convenient pugui fer-hi les al•legacions oportunes.
 
D'altra banda, el paer en cap ha dit que continuaran duent a la pràctica aquest tipus de consultes públiques prèvies per a l'elaboració d'altres ordenances com la relativa als animals o les terrasses dels bars, etc.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt